geestelijk gezonde websites

Handleiding bij het gebruik van de websitecatalogus van de VVGG

Zo ziet de openingspagina van onze websitecatalogus er uit!
(klik op de afbeelding om die te vergroten)

   


Zoeken doe je bovenaan de webpagina, naast de aanduiding geestelijkgezondvlaanderen tik je in de witte balk ‘type a tag’ een woord, bijvoorbeeld ‘therapie’. Indien dit ook een door ons toegewezen trefwoord is, verschijnt dit woord automatisch onder de witte balk. Selecteer daarna dit trefwoord met een muisklik. Het grijze vakje betekent dat je het trefwoord hebt geselecteerd. De aanduiding ‘12 links’ wil zeggen dat wij aan 12 websites het trefwoord ‘therapie’ hebben toegekend.
(klik op de afbeeldingen om die te vergroten)

   
Je krijgt nu het zoekresultaat van deze ontsloten 12 websites te zien. Dit ziet er als volgt uit...
(klik op de afbeelding om die te vergroten)Wil je gecombineerd verder zoeken? Tik dan naast ‘therapie’ een ander woord, bijvoorbeeld ‘creativiteit’. Indien dit trefwoord is toegekend, selecteer je ook deze keer, op de gekende wijze, deze term. De aanduiding ‘3 links’ betekent in dit geval dat beide trefwoorden slechts aan 3 websites werden toegewezen.
(klik op de afbeeldingen om die te vergroten)Je zoekresultaten, in de vorm van deze 3 websites, zijn nu nog meer verfijnd. Geïnteresseerd in de website ‘Nederlandse Vereniging voor Muziektherapie (NVvMT)’? Klik dan gewoon op de blauwe titellink waardoor de website in kwestie in een nieuw venster wordt geopend.
(klik op de afbeeldingen om die te vergroten)
Door in de rechterkolom op één van de ‘related tags’ door te klikken, kan je je zoekresultaat nog meer verfijnen. Tot uiteindelijk enkel deze websites overblijven die aan al je zoekwensen voldoen.
(klik op de afbeelding om die te vergroten)